Maattabellen Plussize-Outlet.nl

OpmerkingJammer genoeg gebruiken de diverse merken en fabrikanten van grote maten kleding niet dezelfde maatschema's. Daardoor ontstaan er behoorlijk wat afwijkingen in lengte, borstomvang etc tussen die verschillende aanbieders. Wat bij het ene merk maat 4XL is, wordt door een ander merk dan 5XL genoemd en dit is zeer verwarrend indien u kleding draagt van verschillende merken.

streeft naar eenheid, zodat u bij ons altijd dezelfde maat kunt bestellen en zich niet hoeft af te vragen of de kleding van dat bepaalde merk "groot valt" of juist "klein valt". Daarom is het soms nodig om bij bepaalde artikelen de maat aan te passen. U zult dan een artikel ontvangen met bijv. maat 3XL in de kraag, terwijl er op het kaartje 4XL wordt aangegeven. De maat die op het kaartje wordt getoond is dan de door ons aangepaste maat, die overeenkomt met uw bestelling. Al deze artikelen zijn door ons nagemeten en door deze aanpassing komen de werkelijke afmetingen van het artikel beter overeen met de in onderstaande maattabellen gepubliceerde maten. Alleen op deze manier kunnen wij u garanderen dat u bij ons altijd dezelfde maat heeft, onafhankelijk van welk maatschema een specifiek merk hanteert.

We adviseren u daarom om niet uit te gaan van de maat die u altijd bij een bepaald merk draagt, maar onderstaande maattabellen goed te bestuderen en op basis daarvan uw maat te kiezen. Door dit te doen zult u bij Plussize-outlet.nl altijd dezelfde maat hebben voor een bepaald soort artikel, of u nou van het ene merk of van het andere merk koopt.

Mocht u hier meer over willen weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Maattabel Bermudas en Korte broeken

Maattabel Broeken

Maattabel Broeken met extra lange pijpen

Maattabel Colbert

Maattabel Jacks

Maattabel (lange)Jassen

Maattabel Kostuums

Maattabel Ondergoed

Maattabel Overhemden (behalve Casamoda)

Maattabel Overhemden Casamoda

Maattabel Overhemden met extra lange mouwen

Maattabel Polo

Maattabel Pullover en truien (ook voor lengte maten)

Maattabel Pyjama's en nachtgoed

Maattabel Riemen

Maattabel Trainingspakken

Maattabel T-Shirt

Maattabel DUKE

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties en nieuwe collecties?

Herinner me later

Bedankt! Check uw email inbox om te bevestigen

Oeps! Berichten zijn uitgeschakeld.